Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac SMS zakazivanje za izradu lične karte i pasoša
 
 

SMS zakazivanje za izradu lične karte i pasoša

pasosGrađanima Kragujevca je od juče, 16. jula 2012. godine, zahvaljujući novom servisu SMS zakazivanje, omogućeno da putem svojih mobilnih telefona, zakažu termine za izradu lične karte i pasoša. Servis se aktivira slanjem SMS poruke sadržine MUP i JMBG na broj 2224, u tri jednostavna koraka. Ukupna cena sve tri SMS poruke iznosi 70 do 80 dinara.

Korisnici mogu da zakažu termin za podnošenje dokumenata za izdavanje lične karte i pasoša, prateći jednostavna upustva koja će dobiti nakon aktiviranja servisa, kroz povratne poruke koje dobijaju na svom mobilnom telefonu.

Servis podrazumeva mogućnost zakazivanja porodičnih spojenih termina, promene ili otkazivanja termina. Servis korisniku šalje poruku dan pre dobijenog termina da ga podseti i još jednom zatraži potvrdu dolaska.

Za one koji ne žele da na ovaj način zakažu termin za izradu navedenih dokumenata, ostaju svi do sada poznati načini zakazivanja.

Uputstvo za SMS zakazivanje može se preuzeti sa sajta MUP-a Republike Srbije.

Komentari  

 
0 #2 Aleksandar 18-07-2017 14:36
Hteo bih da izvadim licnu kartu ja sam spremio uplatnice i dokumentaciju samo mi zakazite termin.
Citiraj | Prijavi administratoru
 
 
0 #1 branko 23-12-2016 10:42
yakayivanje termina ya licnu kartu
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži