Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Spas od vrućina građani traže pored vode, brojne intervencije Hitne pomoći
 
 

Spas od vrućina građani traže pored vode, brojne intervencije Hitne pomoći

gradski bazenGrađani širom Srbije koji nisu otputovali na neku od egzotičnih morskih destinacija, spas od vrućine juče su potražili na jezerima, rekama i bazenima, ali su uprkos tome, zbog visokih temperatura, povećane intervencije lekara hitne pomoći. Kragujevčani koji nisu otišli na more juče su, na 36 stepeni koliko je u 14 sati iznosila spoljna temperatura vazduha, u velikom broju na gradskim bazenima, a manje na jezeru u Šumaricama.

I na bazenima i na jezeru spasioci "drže plivače pod kontrolom", a, prema izjavama nadležnih, dnevno na bazenima ima oko 4.000 kupača, a na jezeru u Šumaricama nešto manje.

Lekari zavoda za Hitnu medicinsku pomoć u Kragujevcu, ovih vrelih letnjih dana imaju oko 100 izlazaka na teren za 24 sata, rekla je Tanjugu dežurni lekar Hitne pomoći Gordana Đokić.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');