Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Novi program NTP Beograd za startape u najranijim fazama razvoja
 
 

Novi program NTP Beograd za startape u najranijim fazama razvoja

Naučno tehnološki park Beograd (NTP Beograd) otvorio je poziv za Raising Starts, novi program podrške startap timovima i kompanijama za ubrzan razvoj inovativnih proizvoda i usluga u najranijim fazama razvoja.

 

Program obuhvata intenzivne obuke za razvoj biznisa, mentorstvo, kao i finansijsku podršku do 15.000 CHF za pokrivanje troškova namenjenih izradi prototipa, razvoj biznis modela, istraživanju tržišta, testiranju prvih kupaca, zaštiti intelektualne svojine i ostalih troškova vezanih za razvoj novih proizvoda ili usluga. Prijave su otvorene do 25. januara 2021. godine na https://ntpark.rs/raising-starts/

Na program mogu konkurisati startap timovi (najmanje 2 člana) i kompanije ne starije od dve godine do dana otvaranja poziva, koji razvijaju inovativne proizvode i usluge.

Učešćem u programu startapi će steći neophodna znanja i veštine da premoste prepreke na putu od inovativne ideje do spremnosti za investicije i izlazak na globalno tržište. Program Raising Starts, NTP Beograd sprovodi uz podršku Vlade Konfederacije Švajcarske.

This content has been locked. You can no longer post any comment.