Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Radionica - Veštine pregovaranja u WN Connect-u
 
 

Radionica - Veštine pregovaranja u WN Connect-u

U sredu 7. septembra od 16h do 20h biće održana radionica Veština pregovaranja

Pregovori – šta to zapravo znači? Zašto je važno usvojiti i razumeti veštinu pregovaranja? Kako mogu postati dobar pregovarač? Tokom ove radionice ćete saznati odgovore na ova pitanja i još mnogo više.

 

Fokus je na sledećim temama:

Ključni termini u poslovnom svetu

Moderne metodologije

Usvajanje i razumevanje toga koje komponente pregovaranja treba izbegavati

Kako primeniti različite metodologije.

Imaćemo dodatne sesije gde će se igrati uloge u pregovaračkom scenariju i naučiti kako efektivno upotrebiti usvojeno znanje.

Utorak i četvrtak 6, 8, 13, 14. Septembar 18h-20h Intenzivni trening iz oblasti liderstva.  Ovaj četvorodnevni kurs će sadržati interaktivnu formu diskusije kako bi istražili sledeće teme:

Veština upravljanja sobom

Veština povezivanja sa drugim ljudima

Veština vođenja drugih ljudi

Veština promene kulture.

Robin Chesshier je zamenica direktora u konsultantskoj kompaniji RTI u petrohemijskog industriji. Ona ima preko 25 godina iskustva u pregovorima, globalnom snabdevanju resursima, kupovini, upravljanju materijalima i lancem snabdevanja i logistici. Njen primarni fokus su identifikacija prilika za uštedu troškova, razvijanje strateškog/taktičkog plana i zatim stvaranje pregovaračke strategije za postizanje smanjenja trškova.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži