Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Tadić razgovara sa maturantima
 
 

Tadić razgovara sa maturantima

boristadicPredsednik Srbije Boris Tadić razgovaraće sa učenicima završnih razreda osnovnih škola sa Kosova i Metohije i iz Beograda, učesnicima manifestacije "Mala matura - veliko srce". Učenici završnih razreda osnovnih škola sa Kosova i Metohije i iz Beograda, učesnici manifestacije "Mala matura - veliko srce", razgovaraće sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

U okviru te tradicionalne manifestacije, u Beograd je juče doputovalo oko 1.300 učenika završnih razreda osnovnih škola sa Kosova i Metohije, koji će u prestonici boraviti četiri dana.

Za njih će biti organizovan program koji će im omogućiti da se upoznaju sa kulturnim i istorijskim znamenitostima prestonice Srbije.

"Mala matura-veliko srce" ustanovljena je radi stvaranja trajnih veza dece sa Kosova i Metohije i njihovih osnovnih škola sa decom iz Beograda i školama u prestonici.

Manifestaciju organizuju ministarstva za Kosovo i Metohiju, za prosvetu i nauku i za unutrašnje poslove, zajedno sa upravom grada Beograda i nadležnim sekretarijatima, Zavodom za unapređenje obrazovanja i vaspitanja i direktorima beogradskih osnovnih škola.

Izvor: RTS

This content has been locked. You can no longer post any comment.