Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Otvoren je “Kenntnis“ nova i moderna škola nemačkog jezika
 
 

Otvoren je “Kenntnis“ nova i moderna škola nemačkog jezika

Ekipa portala KG online danas je u ulici Kralja Aleksandra I Karađevića 41/6 posetila modernu školu nemačkog jezika “ Kenntnis “ , koja radi po najvišim standardima i najmodernijim programima edukacije. Danas je nemački jezik najtraženiji, kako zbog jake nemačke ekonomije, komapnija koje ovde posluju, tako i zbog posla u inostrastvu. Razgovor smo vodili sa talentovanim i stručnim predavačima, koji su nas kroz razgovor uveli u to šta sve može da pruži edukativni centar “ Kenntnis “ .

 

Kako ste došli do ideje da osnujete edukativni centar “ Kenntnis “ koji se pre svega bavi edukacijom na polju učenja nemačkog jezika i šta je sve tome predhodilo?

Verujem da smo se svi mi, u privatnom životu i na poslu, susretali sa situacijama gde smo morali da radimo na određen način, iako smo smatrali da ima boljih metoda. To nas je podstaklo da osmislimo i realizujemo plan kojim bismo ispunili svoju veliku želju, i u radu primenili metode za koje smatramo da daju najbolje rezultate. Izradi plana je prethodilo detaljno istraživanje, analizranje, i nalaženje odgovora na mnoga bitna pitanja, kao na primer: gde osnovati Centar; kako realizovati sve te ideje; na koji način odabrati prioritete, kako bi se polaznici u našem Centru osećali što prijatnije i sa što većom lakoćom savladali nemački jezik.

Šta sve pruža u svojoj ponudi edukativni centar “Kenntnis“, i po čemu se izdvaja od drugih škola koje imaju kurseve nemačkog jezika?

Edukativni centar " Kenntnis " pruža : individualnu, poluindividualnu i grupnu nastavu. Grupna nastava se izvodi u grupama sa malim brojem polaznika. Nastava je bazirana na najbitnijim elementima - konverzaciji, čitanju, pisanju i slušanju, kako opšteg, tako i stručnog nemačkog jezika, sa posebnim naglaskom na medicinski stručni nemački jezik potreban medicinskim sestrama i tehničarima.

Koje su neke novine ili novi kursevi-programi koje planirate da uvedete u Vaš edukativni centar?

Pre svega, polaznici dobijaju nove originalne udžbenike. Klasična tabla će se manje koristiti, jer će se u nastavi, uglavnom koristiti već pripremljene prezentacije, što itekako koristi učenicima , kako kroz kvalitetnije iskorišćeno vreme ( ne mora predavač da piše po tabli, na šta se gubi dobar deo vremena, pa da učenik onda prepisuje ), tako i kroz mogućnost prosleđivanja iste na ličnoj online platformi, u slučaju opravdanog izostanka sa nastave. Takođe će, u skorijoj budućnosti, ceo tim predavača morati da poseduje zvanični sertifikat sa Geteovog instituta na nivou C2.

Da li imate neku važeću akciju vezano za veoma tražene kurseve nemačkog jezika?

Za sada, u septembru, prilikom upisivanja novih polaznika, jedan od njih biće odabran metodom izvlačenja srećnog dobitnika i dobiti mesec dana besplatnog pohađanja nastave.

Gde može da Vas nađe ili kontaktira neko ko želi da uči jezik u edukativnom centru “ Kenntnis “?

Možete nas kontaktirati putem: Facebook-a; E-mail-a; Instagrama; telefona 064 2823267, ili možete doći lično u naše prostorije u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 41/6, Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži