Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo „Trojka iz bloka“ u Kragujevcu 5. septembra
 
 

„Trojka iz bloka“ u Kragujevcu 5. septembra

Treće humanitarno takmičenje u brzom šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ biće održano u Kragujevcu u subotu, 5. septembra, u hali „Gordana Goca Bogojević“ (Park) od 13 časova.

”Trojka iz bloka” je humanitarni projekat humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ za izgradnju i opremanje kupatila za potrebe socijalno ugroženih porodica na području Srbije i okruženja, koji se sprovodi kroz sportske manifestacije brzog šutiranja trojki širom Srbije i inostranstva, koje za cilj imaju okupljanje mladih ljudi, poznatih ličnosti iz sveta sporta, kulture i muzike, a prethodne dve godine uspešno je sproveden i u Kragujevcu.

Pored glavnog organizatora H.O. „Srbi za Srbe“ u Kragujevcu sprovođenje projekta realizuju Pokret Čista Srbija i Udruženje „Mladi“ . Učešće se plaća 200 dinara, a pozivaju se i donatori da pomognu da i Kragujevac ove godine skupi više sredstava uplatom na žiro račun: Primalac: Humanitarna organizacija Srbi za Srbe Svrha/sa naznakom: Projekat ”Trojka iz bloka” Račun: 160-279491-71, Banca Intesa Više informacija o projektu možete pronaći na vebsajtu www.trojkaizbloka.org , a informacije vezane za turnir u Kragujevcu (učesnici i donatori) mogu dobiti na broj telefona 0652348511.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži