Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Takmičenje za najbolju studentsku ideju
 
 

Takmičenje za najbolju studentsku ideju

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Biznis Inovacionim centrom u Kragujevcu u okviru WBCInno projekta organizuje takmičenje za najbolju studentsku ideju.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija, i to u timovima od 2 do 4 člana (istraživači i profesori takođe mogu biti deo tima).

Prijavite svoje ideje i timove do 1. aprila 2015. godine slanjem popunjenog formulara na email Kancelarije za poslovnu podršku Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Timovi sa kvalitetnim idejama prelaze u sledeću fazu u kojoj će uz preduzetničke obuke i mentorsku podršku razraditi i proveriti svoju poslovnu ideju. Pobednike ovog takmičenja očekuju vredne nagrade kao i učešće na Regionalnom finalnom takmičenju koje će biti održano u Beogradu.

Za najbolje timove obezbeđene su i vredne nagrade:

Nagradno putovanje za prvi pobednički tim

- poseta partnerskim institucijama u Austriji, Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji

Novčane nagrade preduzeća sponzora

Besplatna izrada brzih prototipova za dva tima

Besplatan zakup poslovnog prostora u Biznis inovacionom centru Kragujevac u prvoj godini poslovanja za jedan od pobedničkih timova

I ostale nagrade Za više informacija obratite se Kancelariji za poslovnu podršku ili posetite sajt takmičenja.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži