Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo FIAT sponzor Olimpijskog tima Srbije
 
 

FIAT sponzor Olimpijskog tima Srbije

Kompanija FIAT automobili Srbija danas je postala sponzor Olimpijskog tima Srbije. 500 L će biti zvanično vozilo, a taj auto će na poklon dobiti i osvajači zlatnih medalja u Riju 2016.

Olimpijska šampionka u tekvodnu Milica Mandić, vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović, ali i svi srpski sportisti koji su već ispunili uslove za učešće na narednim Olimpijskim igrama u Riu 2016. imaće podršku kompanije FIAT automobili Srbija.

Ukoliko osvoje zlatnu medalju sportisti će postati vlasnici Fijata 500 L, odnosno ukoliko je reč o ekipnim sportovima automobil iz kragujevačke fabrike će dobiti savez.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su direktor FIAT automobila Srbija Antonio Ćezare Ferara i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac.

Da će takmičari imati i podršku države potvrdila je ministarka Alisa Marić. Ona je apelovala i na druge kompanije da, po ugledu na FIAT, pomognu olimpijskom timu.

Na ceremoniji u beogradskom hotelu Metropol predstavljeni su sportisti i timovi koji su rezultatima u prethodnoj godini ispunili kriterijume da u 2013. budu uključeni u program finansiranja olimpijskih priprema.

Na ovoj listi je 58 sportista i sedam ekipa.

 

 

Izvor, foto: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.