Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri Predavanja Leadership budućnosti i upravljanje vremenom
 
 

Predavanja Leadership budućnosti i upravljanje vremenom

Sredinom juna održano je veoma korisno predavanje na koje je pozvano uredništvo portala Marketing Koncept grupe. Predavanje pod nazivom i tematikom Leadership budućnosti popunilo je sva mesta.

 

Više od 100 učesnika bilo je prisutno u Hotelu Falkensteiner na Novom Beogradu! Najpre je upućen pozdrav prisutnima ispred DOBA Fakulteta i održano predavanje Jasne Dominko Baloh o Time managementu, zatim predavanje Leadership budučnosti na kojem je mr. Klemen Žibret, iskusan menadžer i kadrovski stručnjak predstavio ključne »leadership« izazove budućnosti i činioce uspeha pojedinaca i preduzeća u budućnosti.

Oko 11.00 časova na pauzi za kafu i povezivanje javio se putem Skype video linka Stefan Svičević Koncept iz Grčke, tačnije Soluna. Lider Marketing Koncept grupe primio je nagradu za inovaciju na polju IT menadžmenta, tačnije izgradnje internacionalne platforme concept.international. Nije izostao ni pozdrav iz Maribora od strane Doba tima.

Adresa događaja, Hotel Falkensteiner gde je u Stephan Holl na I spratu održano između ostalog i predavanje pod nazivom Tourmaline+Iolite.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži