Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Šumadijski okrug Firma Delfin je profesionalni servis za čišćenje i održavanje
 
 

Firma Delfin je profesionalni servis za čišćenje i održavanje

Firma Delfin je profesionalni servis za čišćenje i održavanje Firme Servis Delfin Kragujevac najbolje opisuje i njegov slogan: ''Mi smo profesionalni servis za čiscenje i održavanje'' … pa tako i počinjemo današnje predstavljenje firme koja već 16. godina brine da naši tepisi, domovi, firme budu kvalitetno čisti.

 

Delfin svoje poslovanje podeljeno u više delatnosti pored pranja tepiha to su:

ODRŽAVANJE PROSTORA

Čist radni prostor znači i ZDRAV, UDOBAN i VIZUELNO LEP radni prostor. Nemojte da Vaš posao trpi i da gubite vreme u organizaciji i sprovođenju poslova higijene, neka to za Vas radi DELFIN. Bez obzira da li je reč o malom ili velikom preduzeću, privatnim stanovima, kućama ili lokalima MI SMO U MOGUĆNOSTI DA SVAKODNEVNO ILI POVREMENO održavamo higijenu u Vašim prostorijama. Takođe smo u mogućnosti da Vam obezbedimo kompletnu nabavku papirne galanterije i drugih potrošnih sredstava po izuzetnim uslovima.

DUBINSKO PRANJE NAMEŠTAJA

Upotrebom najsavremenijih italijanskih hemija za dubinsko pranje čak i najzaprljaniji mebl dobija nov izgled. Očistićemo prljavštinu i iz najdubljih slojeva, a parfemisana hemija daje meblu dugotrajnu mirisnu notu. Upotrebom vrhunskih mašina za ekstrakciju, nameštaj je spreman za upotrebu već posle nekoliko sati. Ovo je izuzetna pogodnost za restorane, poslovne i kancelarijske prostore, bioskopske dvorane, pozorišta, kongresne hale…

PRANJE AUTOMOBILA

Pranje spoljašnosti vozila Pod pranjem spoljašnosti vozila podrazumeva se tretiranje vozila toplom i hladnom vodom zavisno od vremenskih uslova i konkretnih potreba, mašinama za toplu i hladnu vodu, uz korišćenje profesionalnih sredstava za pranje koja imaju upotrebnu dozvolu prema standardima.

Pranje unutrašnjosti vozila

Pod pranjem unutrašnjosti podrazumeva se usisavanje vozila industrijskim usisivačima, brisanje plastike i tretiranje određenim kozmetičkim sredstvima.

Hemijsko – dubinsko pranje unutrašnjosti vozila

Pod hemijskim pranjem se podrazumeva pranje mebla sedišta i stranica, podova, plafona i drugih delova unutrašnjosti vozila, profesionalnim hemijskim sredstvima i mašinama za “Ekstrakciju”.

Ekipa potala Kragujevac.biz je posetila Delfin servis gde je postavila pitanja vezana za poslovanje, koja mogu najbolje i približiti poslovanje Delfina našim čitaocima na prostoru Šumadije i šire: Kako se radi prenje tepiha u Servisu Delfin i šta se tu podrazumeva? Servis tepiha Delfin kombinacijom tehničkih mogućnosti savremenih mašina za pranje, profesionalnih hemijskih sredstava i svog velikog iskustva u mogućnosti je da pruži visok kvalitet pranja tepiha.

Kvalitetno pranje tepiha podrazumeva:

– Ribanje teškim mašinama, bez kojih nema kvalitetnog pranja

– Pranje mašinama sa podešavanjem pritiska pranja, štiti tepih od fizičkog habanja

– Dubinsko vodeno usisavanje, usisava vodu, vlagu i skraćuje period sušenja

– Korišcenje više vrsta četki za ribanje, meke, polutvrde i tvrde, za razne vrste tepiha

– Profesionalna hemijska sredstva za pranje i omekšavanje

– Idealan prostor za sušenje

– Idealan prostor za odlaganje opranih suvih tepiha

 

 

Zašto baš Delfin ?

BESPLATAN PREVOZ – Preuzimanje tepiha kao i vracanje čistih, vršimo potpuno besplatno NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA – Potpuno automatizovana masina za pranje tepiha

INOVATIVNOST – Rad na konstantnom poboljšanju usluge

CENTRIFUGA ZA CEĐENJE – Dobijate “svez” i “obnovljen” tepih

AUTOMATIZOVANA MASINA – Otklanja mogućnost greske “ljudske ruke” i pruža vrhunski kvalitet. VIŠEGODISNJE ISKUSTVO – 16. Godina pruzanja usluge čišćenja

ODNOS PREMA MUŠTERIJAMA – Online zakazivanje, besplatno preuzimanje, evidencija najvernijih musterija

PROFESIONALNA HEMIJSKA SREDSTVA – Izuzetan kvalitet opranog tepiha, zaštita od alergija.

 

Stupite u kontakt sa Delfin servisom:

Adresa: Durmitorska br. 18

e-Mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Facebook: Tepih Servis Delfin

Sajt: www.profidelfin.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži