Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Da li ste znali? Ukrasne proteze: Modna "zaraza" koja se sve više širi!
 
 

Ukrasne proteze: Modna "zaraza" koja se sve više širi!

Čak i najkontraverzniji modni detalji imaju svoju svrhu i primenu što se ne može reći za sve popularniju ukrasnu metalnu napravu koja se kao nakit nosi na zubima  i vilici.

 

Ovaj modni hit najviše nalikuje zubnim protezama, odnosno metalnim usnim umecima, i pravi se od različitih materijala.

 

Neke svetske zvezde, poput Madone, su ponosno pokazale svoju dijamantsku "protezu" dok su druge pak zahtevale različite umetke za različite prilike. Nekada ekstremna hip-hoperska ludorija-ugrađivanje dijamanata u zube, je popularna i danas. Zapravo ona datira još iz vremena Maja ali je zadržala svoj sjaj i "glamur" čak i u ovoj 2013. godini.

Sve u svemu, devojčice i žene širom sveta su lako i sumanuto pohrlile ka još jednom "uvrntom" modnom detalju! Da li zbog svojih idola ili zbog sebe samih, nebitno je! Bitno je to da će prodavci i izumitelji zadovljno trljati ruke!

Izvor: Grazia Daily

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži