Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Da li ste znali? Najgore ženske aplikacije za mobilne telefone
 
 

Najgore ženske aplikacije za mobilne telefone

Dani pisanja šoping liste za žene odavno su prošli.


Sada nam glavobolju zadaju mnogo stresnije stvari kao što je postavljanje statusa i slika na Instagram i Fejsbuk. U eri sve naprednije tehnologije i digitalizacije, kreiranje aplikacija za mobilne telefone postaje sve lepše, zanimljivije ali i čudnije.  Danas pomoću "mini prodavnica" na svojim mobilnim telefonima možete da uradite sve što poželite. Čak i one teže i zahtevnije poslove. Među milionskim spektrom mobilnih aplikacija, kao što je prodavnica "Apple" aplikacija, čini se da je sve više onih čiji kvantitet odnosno brojnost, nadvladava kvalitet. Među takvima se mogu naći aplikacije promiskuitetnog tipa kao što su usluge prostitutki i virtuelno nasilje. Evo primera nekih:

Slatko, slađe

Tražena aplikacija za upoznavanje materijalno očajnih žena sa nastranim, bogatim muškarcima. Ovo je u osnovi aplikacija za nuđenje seksualnih usluga koju bez zabrane možete pokrenuti preko internet pretraživača.

 

Detektiv za  dečka

Digitalna aplikacija za počinjanje i raskidanje emotivnih veza koju su svi dugo čekali. Radi tako što je u potaji daunloadujete sa mobilnog telefona vašeg izabranika a onda tehnologija obavlja sve "detektivske" poslove umesto vas, obaveštavajući vas usrdno gde se i u kojem trenutku nalazio.

 

Hoćeš li me oženiti ?

Svi oni snovi o venčanju iz bajke padaju u vodu. Ono čuveno, glorifikovano pitanje "Hoceš li da se udaš (oženiš)........... (ubaci ime ?)" umesto vašeg partnera obaviće tehnologija. Ko kaže da je romantika izumrla?! Ukoliko vas zaprose na ovakav način, predlog je da odbijete. Jeste da je 21. vek ali neke stvari su definitivno prešle granicu!

 

Lulu

Ova aplikacija na neki način ismejava bivše momke! Nudi mogućnost slobodnog izražavanja mišljenja devojaka, a sve u cilju sprečavanja drugih devojaka u pravljenju istih grešaka! Zaključak: Da je dečko bio dobar, devojka bi i dalje bila sa njim!

Izvor: The Telegraph

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži