Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Ladies Night uz Breda Pita, Marion Kotijar i poklone iznenađenja za sve dame
 
 

Ladies Night uz Breda Pita, Marion Kotijar i poklone iznenađenja za sve dame

Da li je ljubav jača od rata? Odgovor na ovo pitanje daje očaravajuća ratna drama i strastvena ljubavna priča reditelja Roberta Zemekisa “Saveznici” koja će biti prikazana u okviru Ladies Night događaja u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak, 1. decembra, sa početkom u 20 časova.

 

Sve dame uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon magazin Sensa, osveženje pred film uz čašicu Campari Tonica, dok će DM drogerije obradovati 5 gledateljki sa poklon paketom. Neke istinite priče čujete jednom i nikad ih ne zaboravite. Tako je bilo i kad je scenarista Stiven Najt čuo priču o tajnim špijunima u drugom svetskom ratu koji su se ludo zaljubili, ali su postali smrtni neprijatelji kad su njihovi pravi identiteti razotkriveni.

Ideja da se ljubavnici suočavaju s najvećom dilemom između odanosti supružniku i svojoj zemlji u doba rata koji se morao dobiti zbog budućnosti sveta fascinirala je Najta i ubrzo je postala ideja vodilja za scenario koji će uskoro pleniti dosta pažnje. Za tajne operativce iz drugog svetskog rata, Maksa Vejtana i Marian Bosežur, ključ preživljavanja nikome nije stvarno bio poznat. Oni su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagađanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu s obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi... koji će imati globalne posledice. U glavnim ulogama u filmu “Saveznici” nalaze se Bred Pit i Marijon Kotijar.

Ulaznice za Ladies Night i projekciju filma “Saveznici” već se nalaze u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx.

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: https://youtu.be/wSSPVYCqygM

This content has been locked. You can no longer post any comment.