Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Manekenke ne žele fotošop
 
 

Manekenke ne žele fotošop

Viktorijini anđeli, manekenke koje su među najlepšim ženama na svetu, rekle su da najviše vole svoje "mane" po kojima su prepoznatljive!

U modnim magazinima i u reklamama gotovo je nemoguće izbeći fotošop. Ipak, manekenke žele da pošalju pozitivnu poruka ženama, da se prihvate činjenice da su žene različite i da je svaka posebna na svoj način.

"Ne volim fotošop . To onda više nisam ja. Imam razmak među zubima, a ponekad mi ga dok obrađuju slike izbrišu. A ja volim svoje zube, znate, to sam ja", poručila je manekenka Lili Adridž. Ona je još istakla da fotošop oduzima prirodnu lepotu žena.

"Volim osećaj kad znaš da si različit, da imaš svoje nesavršenosti i da si baš zbog toga jedinstven i lep", rekla je slavna manekenka Žizel Bundhen i dodala: "Fotošop sakriva ono što čini ženu jedinstvenom".

S njom se slaže i manekenka Erin Hitrherton: "Takve fotografije ostavljaju gorko-slatki ukus, izgledaš bolje, ali to je laž. Na roditeljima je odgovornost da nauče decu šta je realno, a šta su tela iz magazina. To nije pravedna poruka, ali dovoljno smo inteligentni da shvatimo što je stvarno, a što nije", poručila je Erin koja smatra kako manekenke ne prodaju stvarnost već priču.

Izvor: b92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži