Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Avionom od Kraljeva do Istanbula
 
 

Avionom od Kraljeva do Istanbula

jatSrpska aviokompanija Jat ervejz saopštila je danas da planira uvođenje redovnog saobraćaja između Aerodroma "Morava" kod Kraljeva i istanbulskog aerodroma "Kemal Ataturk" zbog interesovanja putnika. Kako se navodi u saopštenju, tokom juna 2012. trebalo bi da bude omogućeno obavljanje međunarodnog putničkog saobraćaja sa Aerodroma "Morava" i u skladu s tim Jat ervejz planira i početak letenja na toj liniji.

Redovne letove između Kraljeva i Istanbula Jat bi obavljao avionom ATR-72 sa 66 mesta, dva puta nedeljno, sredom i petkom. U Jatu su istakli da će o tačnim terminima letova i početku prodaje karata javnost biti pravovremeno obaveštena.

Bivši vojni aerodrom "Lađevci" kod Kraljeva adaptiran je za civilnu upotrebu prošle godine, a prvi promotivni putnički let sa tog aerodroma, koji se sada novi ime "Morava", obavljen je 5. oktobra 2011.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži