Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Znate li koje boje pale kod frajera?
 
 

Znate li koje boje pale kod frajera?

Na podsvesnom nivou muškarci reaguju na boje. Zato, pazite šta oblačite u kojoj prilici.

U trenucima dok lupate glavu na temu kako da smuvate nekog dečka ili kako da najbrže zavedete svog stalnog partnera znajte da izbor garderobe može da ima mnogo uticaja na njega.

Ako niste na čistac šta bi mu se najviše dopalo, igrajte na sigurno tako što ćete obući nešto crno. Muškarci žene u crnom percepiraju kao elegantne i veoma privlačne. Ne kaže se bez razloga da mala crna haljina predstavlja krunu stila.

Crvena je boja strasti, ženstvenosti i samopouzdanja, ali ako ne umete da je nosite, može da vam se obije o glavu. Čisto da znate, u muškim glavicama ništa nije toliko seksi kao razgovor s ženom koja ima crveni karmin, ali pomalo može da im bude odbojno da je poljube, odnosno da ruž završi na njihovom licu. Zato, dovoljno će biti ako samo nabacite neki elegantni crveni detalj, poput ešarpe ili šnalice u kosi, pa da on potpuno poludi za vama.

Bela je elegantna koliko i crna, ali na muškarce koji žele samo prolaznu avanturu može da deluje odbojno. Ova boja im govori da je devojka čedna, nežna, romantična i materijal za dugu vezu. Zato, ako želite da testirate nečije namere na prvom dejtu, najbolje će biti da se opredelite za nešto belo.

Izvor:Telegraf.rs

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.