Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Zbog ovih rečenica možete da ostanete bez dečka!
 
 

Zbog ovih rečenica možete da ostanete bez dečka!

Žene često brzaju u vezama i žele da učine stvari ozbiljnijim nego što jesu. Ukoliko ste i vi jedna od njih, budite sigurni da takvim stavom možete jedino da odgurnete muškarca od sebe.

Početak veze idealan je kada se par upoznaje postepeno. Tada sve vrca od simpatije i privlačnosti i jedino na šta bi trebalo misliti je užitak koji vam donosi druženje sa izvesnom osobom. Međutim, žene se često vezuju mnogo brže nego frajeri, zbog čega počinju da brzaju stvari i vezu čine ozbiljnijom nego što jeste.

Ipak, treba da budete svesni da vas jurnjava neće odvesti nikuda osim u provaliju. Ukoliko vam se dečko zaista dopada, povucite ručnu pre nego što postane kasno, a sledeće rečenice ne izgovarajte ni pod razno.

“Mislila sam da dođeš kod mojih na ručak”

Upoznavanje roditelja zaista je velika stvar u svakoj vezi, jer predstavlja korak ka obavezivanju. Neko ko želi da mu partner ili partnerka upozna roditelje ima ozbiljne namere i planira zajedničku budućnost. Međutim, ako mu nije stalo, onda će pobeći glavom bez obzira.

“Hoćeš da se slikamo…”

Danas ova rečenica u muškoj glavi ima u 99 odsto slučajeva prećutni dodatak “…pa da sliku okačim na Fejs“. Ako je vaša veza friška logično je da ne želi da imate dokaz da se nešto dešava, jer bi to moglo da otera druge devojke od njega.

“Ko ti je ta devojka?”

Postoji jednostavno pravilo – ako mu je stalo, neće flertovati s drugim ženama, pogotovo ne negde gde ga svi vide. I postoji ono drugo pravilo – ako mu nije stalo, flertovaće. Takvom frajeru ne možete da naglasite da to ne bi smeo da radi, jer ćete time automatski dobiti epitet “ludače”.

“Fališ mi”

Ova, ali i njoj slične ”volim te” fraze ne dolaze u obzir. S takvim frajerom treba biti oprezan kada su u pitanju emotivne izjave, jer svaka stepenica više prema nečemu ozbiljnijem može da ga natera na beg.

“Trebalo bi više vremena da provodimo zajedno”

Na početku veze muškarcu sigurno ne treba da odzvanja ovo u ušima. Ova rečenica u rangu je onih “Venčaćemo se na plaži, imaćemo troje dece i veliku porodičnu kuću”. Želite da ga preplašite? Samo napred. Ukoliko ga pak želite pored sebe, bolje se ugrizite za jezik.

Izvor:Telegraf.rs/Index 

This content has been locked. You can no longer post any comment.