Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Kako da se izvučete iz ljubavnog trougla?
 
 

Kako da se izvučete iz ljubavnog trougla?

Ukoliko se nalazite u ljubavnom trouglu, vreme vam je da se što pre izvučete iz njega s obzirom da zdrava veza podrazumeva ženu, muškarca i nikog više.

Muško-ženski odnosi često su isprepletani intrigama koje uglavnom imaju veze sa trećim osobama. Gotovo da ne postoji muškarac koji nije muvao druge devojke dok je bio u vezi ili devojka koja je zavodila frajere dok je imala dečka. Prisustvo treće osobe neretko ide i dublje od toga, završava se preljubom ili pak ljubavništvom koje se nastavlja do daljnjeg.

Bilo da varate svog partnera ili mislite da vas varaju, nekoliko je stvari koje kod ljubavnog trougla morate da budete svesni ne bi li ste izvukli živu glavu iz cele situacije, ali i prestali da povređujete sebe i druge.

Naime, postoje tri moguće opcije, a mi vam donosimo rešenje za svaku od njih.

Vi ste inicijator

Ukoliko ste vi ti koji imate dve osobe, vreme je da ozbiljno razmislite o svojim postupcima. Možete da ostanete bez oboje, a osim toga, to je najnemoralnija stvar u ljubavi. Jeste li svesni koje posledice vaše ponašanje može da ima na svo troje? Zapitajte se šta zapravo vi želite od cele priče i da li je to sve vredno toga da na kraju povredite sve oko sebe. Samo zato što je vama zabavno, drugima nije. Osim toga, istina najčešće izađe na videlo u trenucima kada najmanje očekujete. Svojim postupcima delujete sebično i nehumano.

Vi ste druga osoba i znate prvu osobu

Smatrate da nikako nije u redu to što radite, ali srce ne bira i nadate se kako ćete jednoga dana doći na prvo mesto. Pokušajte racionalno da razmislite koliko zaista vredi čekati. Šta očekivati od čoveka koji ne može da se odluči između dve osobe? Budite prvi koji ćete prekinuti ljubavni trougao bez obzira koliko ste zaljubljeni. Ne treba vam to u životu, vreme je da okrenete novu stranicu.

Vi ste tek saznali da postoji još neko, a mislili ste da ste jedini

To je zaista najgora situacija koju možete da iskusite. Saberite se i ne tražite izgovore. Za ljubav je potrebno dvoje. Ukoliko to partner ne može da vam pruži, vreme je za nekog novog. Nemate za čime da žalite. Jedino kome može da bude žao je njemu. Treća osoba je vama napravila uslugu jer je razotkrila s kime ste imali posla. Niste zaslužili da vas tako tretiraju. Ne dozvolite da neko od vas pravi budalu. Jedino što ste tražili je ljubav i iskrenost. Ukoliko to partner ne može da vam pruži, ne okolišajte. Svet je pun dobrih ljudi. Vi ste, eto, naleteli na nekoga ko ne može da vam pružiti ono što vam treba. Ali ta osoba će naići, kad-tad. Sve što treba je da verujete.

Izvor:Telegraf.rs/Žena

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži