Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Jadranka Vidojević: I ''Osvajačima'' radim o glavi
 
 

Jadranka Vidojević: I ''Osvajačima'' radim o glavi

U mnoštvu lokala u kragujevačkoj Glavnoj ulici nalazi se popularni frizerski salon Be happy mlade, kreativne Jadranke Vidojević koja je pored intervjua za Informer objavila svoj članak o velaterapiji na Intervjueru.

 

Glavni pokretač i inspiracija je dobra energija kojom Jadranka privlači pozitivne i duhom vedre klijente. To su stotine Kragujevčana, a sada već i generacije porodica koji su redovni korisnici usluga. Be happy studio je moderan i namenjen kako damama tako i gospodi. Istaknut po kvalitetnoj usluzi u skladu sa trendom, pristupačnim cenama u odnosu na kvalitet, profesionalnom odnosu prema poslu, kao i učiniće da svaki klijent ponaosob bude srećan

Smatram da kada se bavite poslom koji volite i za koji ste talentovani, nema mesta za neuspeh kaže Jadranka i naglašava da ime studia sve govori - Be Happy - Budi srećan! Ona se može pohvaliti dugoročnom i odličnom saradnjom sa rok grupom Osvajači. Čipi i njegovi momci su naše redovne mušterije. Javno se zahvaljujem svojim saradnicima, svim mušterijama, jer mi zaista veruju! Najbitnije je da verujem u sebe i da Vaš osmeh nema cenu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži