Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Top destinacija i ovog meseca je Brisel, ali u Grand Sofi
 
 

Top destinacija i ovog meseca je Brisel, ali u Grand Sofi

Za naše posetioce i čitaoce portala preporučujemo najbolje. Moderna i savremeno dizajnirana garnitura - Brisel, drugo ime joj je komfor. Ona se prilagođava vama - uzglavlja se pomeraju u položaje po želji. Pogledajte kako izgleda:

 

Posetite salon nameštaja Grand Sofa, imate mogućnost kupovine: - čekovima na 6 meseci - kreditnim karticama banaka na 6 meseci - nudimo povoljne kredite kod banaka na 12, 24, 36 meseci sa godišnjim kamatama ispod 10 % - penzionim čekom, na 6 meseci - administrativnim zabranama, na 6 meseci.

Za gotovinsko plaćanje iskoristite popust od 10% na celokupan tapacirani program. Na vašu kućnu adresu, na teritoriji grada besplatno dostavljamo i montiramo sve naše proizvode.

Salon nameštaja #Grand #Sofa Dragoslava Srejovića 66, Ilina Voda, Kragujevac

062/ 35 15 95, 034/ 20 13 30

www.grandsofa.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži