Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Sve sto bi trebalo da znate o prvom sastanku
 
 

Sve sto bi trebalo da znate o prvom sastanku

Prvi sastanci znaju da budu uzbuđujuće, neprijatno, ali i smešno iskustvo. Bez obzira na to šta ste do sada doživeli, pred sledeći dejt treba da se naoružate svim potrebnim činjenicama

 

Strah od toga da li ćete se dopasti nekome ili da li će se taj neko dopasti vama prisutan je pred prvi sastanak. Nekada se nađete na vrlo zanimljivom spoju, nekada u vrtlogu potpune katastrofe, a nekada vas neko prosto samo dobro zabavi. Bez obzira na sve, trepet i uzbuđenje koje osećate pre prvog dejta zna da učini da se osećate živim i punim elana. A pre nego što odete na sledeći sastanak, naoružajte se svim činjenicama o prvim sudarima.

Jedan sastanak u proseku košta od 1.000 do 10.000 dinara

Reč je zaista o ozbiljnoj sumi. Za taj novac čovek, ako štedi,  može svašta da  kupi. Recimo, može da otputuje na letovanje i da mu pritom ostane i sasvim fin džeparac.

Muškarci za 15 minuta odluče jesu li zainteresovani ili ne

U mnogo čemu su brži i jednostavniji od žena, pa čak i u odlučivanju da li im se osoba sa kojom su na sastanku dopada ili ne. Za tako nešto muškarcima je potrebno svega 15 minuta vremena, a prvo što ocenjuju je fizička privlačnost i karakter.

Žene istu odluku donose tek nakon sat vremena

Žene, kraljice univerzuma kada je komplikacija u pitanju, imaju problema sa donošenjem odluke o tome da li im se frajer sa kojim su izašle sviđa ili ne. Uočavanje mnoštvo detalja, od cipela koje je obuo, pa do načina na koji drži šoljicu makijata ili kriglu piva, sve to čini proces koji svoju kulminaciju ima tek nakon 60 minuta. Nakon toga spremne su da daju konačnu odluku.

23 odsto ljudi ide na sastanke koje su im namestili prijatelji

Preporuku prijatelja, kada su osobe za sastanke u pitanju, prihvata čak 23 odsto ljudi. Izgleda da je prijateljska reč jako bitna mnogim ljudima pa prihvataju njihovo mišljenje i odlaze na dejtove sa njima bliskim kolegama, drugarima ili rođacima.

9 odsto žena i 2 odsto muškaraca započinju zabavljanje u klubu

Iskustvo i vreme u kojem živimo nekako nameću činjenicu da je u diskoteci gotovo nemoguće naći partnera. Klubovi služe za pijanke, zezanje i muvanje, ali nikako za traženje devojke ili dečka. Traženje kombinacije je moguće, štaviše poželjno, pa se uvek nekako sve svodi na seks za jednu noć. Ovo potvrđuju i istraživanja jer svega devet odsto žena i dva odsto muškaraca započinju svoju vezu u klubu.

Žene ulažu mnogo novca u prvi dejt

Iako muškarci vode računa o tome kao će izgledati na prvom sastanku, šta će obući, žene definitivno prednjače u tome. Pripadnice nežnijeg pola mnogo vremena i truda, a pre svega novca, ulažu u spremanje i doterivanje za sastanak. Mnogo više nego muškarci.

Izvor: Telegraf

This content has been locked. You can no longer post any comment.