Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Tojotini polovnjaci najispravniji
 
 

Tojotini polovnjaci najispravniji

toyota jarisNa večito pitanje kako odabrati polovni automobil pokušala je da odgovori i Nemačka agencija za tehnički pregled. Krajem prošle godine organizovala je tradicionalno istraživanje tokom kog su se modeli Tojote pokazali kao najispravniji u konkurenciji kako vozila starih do tri godine tako i četvorotočkaša proizvedenih pre najviše jedne decenije.

Na večito pitanje kako odabrati polovni automobil pokušala je da odgovori i Nemačka agencija za tehnički pregled. Krajem prošle godine organizovala je tradicionalno istraživanje tokom kog su se modeli Tojote pokazali kao najispravniji u konkurenciji kako vozila starih do tri godine tako i četvorotočkaša proizvedenih pre najviše jedne decenije.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');