Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Viktorija Bekam dizajnirala Range Rover
 
 

Viktorija Bekam dizajnirala Range Rover

range roverViktorija Bekam se do juče bavila kreiranjem garderobe, ali je pronašla nov dizajnerski angažman pa je svo svoje znanje iskoristila za dizajn luksuzno izdanje automobila Range Rovera "Evoque". Poseban model toga terenca predstavljen je u ponedeljak u Pekingu, javlja Sky News.

- Kreirala sam auto kakav sam želela da vozim - rekla je Viktorija. - Mislim i da bi moj suprug Dejvid jako voleo da upravlja njim. Auto je namenjen ženama, ali on ima i muževnu stranu. Mislim da je kul.

Automobil košta 80.000 funti, a u unutrašnjosti ima ukrase u obliku zlatnih ruža i retro kožna sedišta. Viktorija je izjavila da se pre nego što se upustila u taj posao bavila opsežnim istraživanjem dizajna ne samo automobila, starih i novih, nego i brodova i aviona.

Modela "Evoquea" prozvodiće se samo 200 primeraka. a kupcima će biti isporučen u oktobru u Kini.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži