Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili "Zver od porcelana" koja juri 407 km/h
 
 

"Zver od porcelana" koja juri 407 km/h

supermobilNa ulicama Pariza pojavio se automobil koji nikada ranije nije viđen na evropskim putevima. Automobil je čudo već samo po tome što je napravljen od porcelana, a kada se doda da juri 407 km/h i košta 1,6 miliona funti nije ni čudo što je postao prava senzacija u francuskoj prestonci. Ime super-bogatog vlasnika ove zapanjujuće "Veyron L'Or Blanc" limuzine nije otkriveno.

Ovaj jedinstveni automobil, koji dostiže brzinu od 407 kilometar na sat (1.000 konjskih snaga) nikada pre nije viđena na evropskim drumovima. Ubrzava od 0 do 100 kilometara na sat za 2,5 sekundi, a vredi 1,6 million funti.

Ovo neobično izdanje "Veyrona Super Sport" modela napravio je "Bugatti" uz pomoć nemačke kompanije koja se bavi izradom viskokvalitetnih keramičkih kuninjskih predmeta.

Pošto se pročulo kakva se "zver" pojavila ispred jednog hotela u Parizu, ljudi i paparaci su okupili sa svih strana kako bi videli automobil kakav nikada ranije nisu videli ni na TV-u, a kamoli uživo.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži