Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Nisanovo pink iznenađenje
 
 

Nisanovo pink iznenađenje

nisan pinkOsim glavne zvezde, modela 370Z, tokom manifestacije "Otkrijte Nissan", koja u Nissan-LF Auto centru traje do nedelje 22. aprila, posetioci će prvi put moći da vide još jedan automobil - u novom izdanju. "Otkrivanje Nisana" počelo je u petak 20. aprila.

Iz LF Auto centra, koji je domaćin ovog svojevrsnog trodnevnog mini-sajma Nisanovih automobila, pozivaju na upoznavanje sa gamom vozila ovog proizvođača i na predstavljanje aktuelnog modela "juke" u novom, "pink" izdanju.

Posetioci će moći da vide ovaj model do nedelje 22. aprila u beogradskom Nissan-LF Auto centru na Novosadskom putu 73a. Do tada, Nisan nam otkriva nekoliko detalja ovog automobila.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');