Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Hyundai i20 za 2012.
 
 

Hyundai i20 za 2012.

i20Hyundai je objavio prve fotografije i tehničke detalje restilizovanog modela i20, uoči njegove premijera na sajmu automobila u Ženevi. Osveženi i20 dobio je redizajniranu masku hladnjaka i prednje svetlosne grupe u skladu sa izgledom najnovije generacije Hyundaijevih automobila. Manje kozmetičke promene vidljive su i na prednjem i zadnjem braniku, kao i u dizajnu aluminijumskih točkova.

Hyundai i20 sada je dugačak 3.995 mm, što je više za 55 mm od prethodne verzije, dok su širina, visina i međuosovinsko rastojanje ostali isti. Poboljšanja su izvršena i na pogonskim agregatima, tako da je među četiri motora koja pokreću i20 u ponudi i novi 1.1 litarski trocilindrični dizel motor od 75 ks, koji u kombinaciji sa Hyundaijevom Blue Drive tehnologijom ima CO2 emisiju od svega 84 g/km.

U korejskoj kompaniji kažu da je to najbolji rezultata u auto-industriji kada je reč o vozilima sa konvencionalnim pogonom.

Pored ovog motora u opciji je još jedan dizel agregat od 1.4 litra i 90 ks, koji će takođe imati emisiju ugljen-dioksida ispod granice od 100 g/km.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');