Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Akcija FIAT-a za bezbedniju vožnju
 
 

Akcija FIAT-a za bezbedniju vožnju

akcija fijataPod sloganom „Sve je jasno. Kočite“, FIAT je u Srbiji pokrenuo specijalnu servisnu akciju za kontrolu i održavanje kočnih sistema, koja će trajati do 31. marta 2012. godine. Tokom ove akcije, vlasnici vozila marki FIAT, FIAT Professional (teretna vozila), Alfa Romeo i Lancia imaju priliku da promene kočne diskove i disk pločice pod veoma povoljnim uslovima i da na taj način podignu nivo aktivne bezbednosti svojih vozila.

Ukoliko se vlasnik automobila odluči za promenu kočnih diskova i disk pločica u nekom od ovlašćenih servisa širom Srbije, za jedan plaćeni disk dobiće dva, što predstavlja popust od 50 % pri kupovini ovih delova.

Osim toga, tokom trajanja akcije, ovlašćeni servisi nude i posebnu cenu ugradnje, koja će biti niža od uobičajne.

U kompaniji FIAT Automobili Srbija kažu da akcijom „Sve je jasno. Kočite" žele ne samo da olakša tekuće održavanje vozila iz grupacije FIAT Automobili već i da podseti svoje klijente da je bezbednost uvek prioritet i da na tom polju nema kompromisa.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži