Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Honda Summer Tour - Takmičenje i zabava na trgovima Srbije
 
 

Honda Summer Tour - Takmičenje i zabava na trgovima Srbije

honda summerOvog leta Honda Summer tour obići će Srbiju i proširiti zabavu na trgove Pančeva, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Mladenovca, Zlatibora i Beograda... Obilazak kreće od Pančeva 14. jula, a održavaće se svake subote do kraja avgusta. U toku trajanja Honda Summer tour-a raspisana je potraga za najkreativnijim odgovorom na pitanje “Zašto Honda?”.

16. jula na Honda Srbija Facebook stranici biće pokrenuta aplikacija za nagradni konkurs na temu “ Zašto Honda?“. Uz dobru muziku DJ-a, Honda tim i hostese, uzbudljive automobile i motocikle na Honda Summer tour-u najlakše je pronaći kreativno rešenje i inspiraciju za ovaj konkurs. Zanimljive ideje mogu biti u vidu šaljivog teksta ili poezije, fotografije ili video sadržaja. Kreacije mogu biti različite, moraju biti originalne, a za najbolje slede vredne nagrade. Više informacija od 16.jula na aplikaciji “Zašto Honda?” na Facebook.com/HondaSrbija.

Izvor: Auto magazin

This content has been locked. You can no longer post any comment.