Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Privreda Promocija Godine preduzetništva 2016
 
 

Promocija Godine preduzetništva 2016

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja danas je održala Promociju Godine preduzetništva 2016 u prostorijama Biznis inovacionog centra u Kragujevcu.
2016godinapreduyetnistva.jpg - 49.03 Kb

Godina preduzetništva 2016 je paket programa države, čiji je cilj da se ojačaju preduzetničke snage, pomogne preduzetnicima koji počinju posao, ili su ga do određenog nivoa već razvili i pružili finansijski i nefinansijski oslonac za dugoročni razvoj preduzetničkog duha.

Pristutnima su se obratili Katarina Obradović Jovanović, pomoćnik ministra za mala i srednja preduzeća i preduzetništvo u Ministarstvu privrede Republike Srbije, Minja Obradović, član gradskog veća za upravljanje projektima, međunarodnu i unutrašnju saradnju Grada Kragujevca, i Nenad Popović, direktor Regionalne agencije za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja.

Preduzetnici, pravna lica i klasteri sa teritorije Šumadije i Pomoravlja imali su priliku da čuju kojih 33 programa i pod kojim uslovima će tokom ove godine biti realizovano. Planirano je paralelno sprovođenje vrlo korektnih paketa finansijske i nefinansijske pomoći privatnom sektoru zasnovanom na preduzetničkom pristupu, a za detaljne informacije i dalju podršku svi zainteresovani se mogu obratiti Reginonalnoj agenciji.