Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Privreda Veliko interesovanje za posao u Emiratima
 
 

Veliko interesovanje za posao u Emiratima

Više od 500 kandidata prijavilo se na oglas za 10 pozicija koji je objavila Nacionalna služba za zapošljavanje, za partnere iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Poziv je bio otvoren do 10. novembra, a mogli su da konkurišu diplomirani poljoprivredni inženjeri, veterinari, biolozi, hemičari, agronomi, mašinski i elektroinženjeri, kao i pojedinci sa drugim zanimanjima u oblasti poljoprivrede.

- Odziv je bio prilično veliki, a u toku je selekcija kandidata. Najveće interesovanje bilo je za pozicije veterinara i agronoma – kažu u NZS.

Ujedinjeni Arapski Emirata tražili su preko NSZ agronome koji će raditi na zaštiti useva, veterinare sa iskustvom u ovčarstvu za upravnika farme, kao i diplomirane hemičare ili inženjere poljoprivrede. Na listi potrebnih stručnjaka su bili i diplomirani mašinski inženjeri za posao rukovodilaca radioničkog održavanja, predradnici za useve sa srednjom stručnom školom iz oblasti poljoprivrede, mehaničari u radionici i radnici opštih poslova na farmi.

Uslovi za konkurs na sve pozicije bili su znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i minimum pet godina radnog iskustva.