Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Investicije Luka Milivojević želi da investira u rodni Kragujevac
 
 

Luka Milivojević želi da investira u rodni Kragujevac

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Milivojević, koji trenutno igra za grčki Olimpijakos, izjavio je da želi u rodnom Kragujevcu da izgradi sportski kompleks sa veštačkom travom i pratećim objektima, kako bi sadašnji i budući fudbaleri imali najbolje uslove za trening.

Milivojević,koji je na startu karijere igrao za Radnički iz Kragujevca je na sastanku sa predsednikom kragujevačke Skupštine Milanom Uroševićem rekao da je ponudu za izgradnju terena imao od drugih gradova, ali da želi da u Kragujevcu izgradi sportski kompleks. Njegova želja je, kako je objavljeno na sajtu gradske uprave, da znanje i sredstva koje je stekao tokom svoje uspešne profesionalne karijere uloži u rodni grad, gde bi po završetku karijere otvorio i akademiju za fudbalere.

Urošević je izrazio zdovoljstvo namerom Milivojevića da investira u Kragujevac i stvori još bolje uslove razvoj sporta, posebno fudbala. Gradska uprava od Milovojevića očekuje zvanično pismo o namerama, rekao je Urošević i naglasio da je grad otvoren za tu i slične inicijative.