Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Učestvuje više od 40 izlagača
 
 

Učestvuje više od 40 izlagača

sajam gradjevinarstvaU Kragujevcu danas počinje šesti Sajam građevinarstva, koji će trajati tri dana, i na kojem, prema zvaničnoj informaciji, učestvuje više od 40 izlagača iz cele zemlje, kao i veliki broj investitora u ovoj delatnosti. Svi kapaciteti su popunjeni, što svedoči da Sajam postaje jedna od najprestižnijih manifestacija tog tipa u Srbiji, kažu u kragujevačkom Gradskom sajmištu Šumadija sajam.

Među izlagačima na ovogodišnjem Sajmu je veliki broj proizvođača građevinskog materijala pogodnog za gradnju u svim uslovima, a stručnoj i ostaloj javnosti, od danas do subote, predstaviće se i preduzeća za proizvodnju građevinske mehanizacije i opreme, projektni biroi, investitori i njihova udruženja.

U prva dva dana Sajma biće organizovan veći broj stručnih predavanja i seminara iz oblasti građevinarstva. Sajam organizuju Šumadija sajam i Inženjerska komora Srbije.

Izvor: Danas

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');