Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Sajam zapošljavanja
 
 

Sajam zapošljavanja

sumadija sajamSajam obrazovanja i zapošljavanja počinje danas na kragujevačkom Šumadija sajmu, a na ovoj dvodnevnoj manifestaciji učestvovaće više od 70 poslodavaca koji će ponuditi oko 650 radnih mesta. Na sajmu će se predstaviti i 30 osnovnih i srednjih škola i fakulteta iz Srbije. Radna mesta će ponuditi i kompanija Fijat automobili Srbija i njeni komponentaši.

Prema najavi iz filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, najveći broj radnika traže Zastava tapacirnica - 30, MAZ 62 radnika, Čar 10 i Jura 20 osoba sa invaliditetom za izrađivanje instalacija za motorna vozila.

Slobodna radna mesta oko 70 poslodavaca na dvodnevnom sajmu ponudiće najviše u metalsko-mašinskoj struci, trgovini, ugostiteljstvu", a Fijatovi dobavljači "Sigit", ''Manjeti mareli", "Dzonson kontrols", "HTL" i "Promo magneto company" traže, uglavnom, proizvodne radnike.

Među poslodavcima koji traže radnike je i izraelska kompanija "Plaza" koja uskoro otvara šoping- mol u Kragujevcu.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');