Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo” od 13. do 15. januara
 
 

Sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo” od 13. do 15. januara

sajam motoraPrvi sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo”, održaće se od 13. do 15. januara  na Šumadija sajmu. Ovaj specijalni događaj namenjen je svim ljubiteljima motora i rok muzike. „Bajkeri” i “rokeri” iz cele Srbije moći će da pogledaju atraktivne moto-programe, kao i nove modele motora.

“Moto Rock Expo” će imati i bogat muzički program u večernjim satima. U petak, 13. januara, nastupiće “ČBS”, “Pero deformero“ i “Tribute to AC/DC”, dok će u subotu, 14. januara svirati “Riblja čorba“, “Đorđe David & Death saw“ i “Tribute to Osvajači“. Prema najavama organizatora, najsrećniji posetilac “Moto Rock Expo”, čija ulaznica bude izvučena iz bubnja sreće, uz pokazano znanje iz “bajkerske” kulture i muzike, dobiće šansu da postane vlasnik legendarnog motora „Harli-Dejvidson”.

Ulaz na dnevne programe je besplatan, dok se za muzički deo naplaćuje po ceni od 400 dinara za dan, ili 600 dinara za oba sajamska dana. Ulaznice se mogu nabaviti u Domu omladine i Šumadija Sajmu.

Prvog dana manifestacije, u petak, 13. januara održaće se i prva ovogodišnja promocija drugog po redu “Arsenal Festa”.

Organizator Prvog sajma motora u Kragujevcu je Šumadija Sajam, u saradnji sa Domom omladine.

Izvor: Autoblog

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');