Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Grafike Ranke Lučić Janković u Kragujevcu
 
 

Grafike Ranke Lučić Janković u Kragujevcu

Trenutno se u galeriji Mostovi Balkana može pogledati izložba grafika Ranke Lučić Janković. Izložba traje do 25. aprila, a posetioci mogu uživati u delima koja se bave apstraktnom pojavom energije.

ranka grafika.jpg - 111.50 Kb

 

Izložba donosi novitete na polju likovne umetnosti, a sama autorka je odabrala Kragujevac kao značajan kulturni grad, nakon brojnih svetskih i balkanskih gradova.

Autorka je rođena 1955. godine u Stambulčiću. Završila srednju školu za primenjenu umetnost i Akademiju likovnih umetnosti u Sarajevu, a poslediplomske studije na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu 1982. godine, na odseku grafike. Član je Udruženja likovnih umetnika Srbije. Živi i radi u Beogradu kao slobodni umetnik.

 

foto: Mostovi Balkana

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');