Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Projekat za nove lidere
 
 

Projekat za nove lidere

Na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, sutra (četvrtak, 17. oktobar, 17,00), održaće se „Lid ap“ (Lead Up), događaj u programu projekta „Novi Lideri”, međunarodne studentske organizacije AIESEC.

Ovaj projekat, koji traje već osam godina, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.  Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju koju vode studenti. Programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Više informacija o projektu “Novi Lideri”, zainteresovani mogu da saznaju na sajtu www.newleaders.org.rs.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži