Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo FASHION FAMILY DAY @ Kragujevac PLAZA by A.P.Models
 
 

FASHION FAMILY DAY @ Kragujevac PLAZA by A.P.Models

Sada vec tradicionalno, jun u Kragujevcu I ove godine rezervisan je za modnu prezentaciju kolekcija, kako za aktuelnu, tako I za predstojecu modnu sezonu u organizaciji Udruzenja manekena grada Kragujevca A.P.Models I Shoping centra Kragujevac PLAZA, ovog puta sa akcentom na porodicno modno uživanje, porodično zajednicko ulepšavanje I porodični shoping, pod nazivom – * Fashion FAMILY day @ Kragujevac PLAZA *

 

 

*Svi ljubitelji mode I stila, bice u prilici 22. juna u subotu u 19 h u Shoping centru Kragujevac Plaza - u glavnom atrijumu, uz bajkovitu scenografiju da upijaju nove modne trendove, estete I vizionari bice u prilici da na originalan nacin vide predloge za aktuelnu modnu sezonu, dok će drugi uzivati u zajednickom porodičnom druženju – gde ćemo na modni način pokazati da odlazak u porodični shoping može biti jedinstveni vid zabave.

*Beaty corneri rezervisani su za one koji vole da se razlikuju, budu na vreme informisani o svim novitetima na modnoj I beauty sceni I koji vode računa o svom izgledu tokom čitave godine.

Poznati svetski brendovi, frizeri, make up artisti, beauty predstavnici , mali I veliki manekeni, svi ljubitelji mode, Dj nastup- Lucky… bice deo bajkovite modne priče I do sada nevidjene scenografije - 22. Juna u 19 h u Shoping centru Kragujevac Plaza.

*Exluzivni snimci rezervisani su za modnu emisiju Anny style, dok ce kroz modnu fotografiju Vladimir Petrovic I Marko Jevtic, zabeležiti svoje vidjenje ovog modnog dogadjaja.

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo vas da nam se pridruzite I budete deo nezaboravne modne price.

 

Vaš A.P.Models

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');