Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Treći koncert sezone „Convivium Musicum 17/18“ - Kamerni trio
 
 

Treći koncert sezone „Convivium Musicum 17/18“ - Kamerni trio

Treći koncert sezone "Convivium Musicum 17/18", koje će se održati u sredu, 29. novembra u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Nastupiće kamerni trio u sastavu Dejan Mlađenović, Goran Kostić i Natalija Mladenović. Početak je od 20 časova, a ulaz je slobodan. Manifestaciju organizuje Udruženje građana "Convivium Musicum".

 

Koncertna sezona „Convivium Musicum 17/18“ nastavlja se u sredu, 29. novembra, zvucima viole, kontrabasa i klavira. Na sceni Svečane sale Prve kragujevačke gimnazije sa početkom od 20 časova, nastupiće kamerni trio koga čine Dejan Mlađenović (viola), Goran Kostić (kontrabas) i Natalija Mladenović (klavir). Kragujevačka publika će imati priliku da čuje troje izvanrednih i istaknutih umetnika. Njihove bogate individualne biografije ispunjene su velikim brojem nagrada i priznanja i predanim pedagoškim radom. Svo troje aktivno i veoma uspešno nastupaju u zemlji i inostranstvu kao solisti, kamerni muzičari i u pratnji orkestara. Na polju doprinosa umetničkoj muzici u Srbiji, njihova imena su neizostavna. Na koncertu u Kragujevcu predstaviće se delima E. Petroviča, Lj. Marić i J. Bramsa.

Koncert se održava u organizaciji Udruženja građana “CONVIVIUM MUSICUM” i realizuje uz pomoć Grada Kragujevca, a ulaz je slobodan.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži