Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Koncert na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu
 
 

Koncert na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu

U petak, 14. jula 2017. godine, sa početkom u 20 časova biće održan još jedan koncert na Letnjoj sceni Univerziteta u Kragujevcu, na kome će nastupiti prof. mr Vojislav Spasić i AVIA Arhangeli.

 

Akademski vokalno-instrumentalni ansambl „Arhangeli“ osnovan je 7. januara 2015. godine u Kragujevcu zajedničkom inicijativom prof. Vojislava Spasića i Milana Marića. Arhangeli pre svega imaju odsek pevanja na kome je mentor prof. mr Vojislav Spasić, istaknuti vokalni pedagog i operski pevač.

Pored profesora, sa učenicima rade i nastavnici pevanja Ana Savić-Đoković, prof i Danica Spasojević, prof. Arhangeli iznedravaju pevače svih žanrova: Solo pevanje, pop, jazz, rock, RNB, etno, narodna muzika ... Od osnivanja do sada, Arhangeli su nastupili na preko 180 koncerata i pjedinačnih nastupa u svim gradovima Srbije. Članovi Arhangela dobitnici su više od 80 međunarodnih i domaćih takmičenja solo pevača (Republičko takmičenje, Međunarodno takmičenje ,, Petar Konjović'', Međunarodno takmičenje ,, Nikola Cvejić'', Međunarodno takmičenje ,,Vera Vitkai-Kovač'', Festival talenata u Sremskim Karlovcima u organizaciji UMBPS, kao i na mnogim drugim takmičenjima i festivalima...

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži