Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Internacionalni dan džeza u KC UMMUS-u
 
 

Internacionalni dan džeza u KC UMMUS-u

Udruženja KC UMMUS, DKCK i MATDE iz Kragujevca, uz podršku Studentskog kulturnog centra, vas ovim dopisom pozivaju na objavu o obeležavanju svetskog dana džeza u Kragujevcu.

 

Događaj će se održati u kulturnom centru UMMUS, 30. aprila od 21h. Ovo je već četvrta godina za redom od kada se ovaj svetski dan obeležava u Kragujevcu u organizaciji ova tri udruženja. Ekipa lokalnih muzičara, instrumentalista, pevača i izvođača iz ostalih gradova Srbije, uživo će izvesti prepoznatljve kompozicije ovog stila. Pored toga, publici će biti priređene i projekcije koncerata velikih muzičkih džez umetnika koji su i stvarali ovaj stil.

Ovom prilikom pozivamo vas da nam se pridružite i uživate u vrhunskoj svirci fenomenalnih virtuoza. Ulaz za događaj je slobodan.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži