Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Caterina Pallazzi Quartet - Sudoku Killer 15. aprila u Kragujevcu
 
 

Caterina Pallazzi Quartet - Sudoku Killer 15. aprila u Kragujevcu

U petak, 15. aprila u 22 časa, u Studentskom kulturnom centru će koncert održati italijanska kontrabasistkinja i kompozitorka Caterina Pallazi, sa svojim kvartetom Sudoku KIller.
caterina.jpg - 114.45 Kb

Sudoku Killer nastao je u Rimu 2007. Svi muzičari ansambla dolaze sa sličnim, komplementarnim umetničkim iskustvom, u rasponu od džeza do rok i eksperimentalne muzike. Caterina Palazzi je nagrađena za prestižnu nagradu JAZZIT AWARD  2010. kao najbolji italijanski kompozitor, njen album Sudoku Killer je nagrađen kao drugi najbolji italijanski album, a bend klasifikuju kao četvrti najbolji italijanski sastav. Pored toga, druga važna italijanska džez nagrada, TOP JAZZ 2010, istakla ju je kao najbolji novi talenat.

caterina 2.jpg - 52.63 Kb

Poslednji album, koji karakteriše nešto mračnija, noise, post rock atmosfera, se pominje među najboljim albumima 2015. po mnogim časopisima kao što su: Impatto Sonoro, Free Fall Jazz, Son of Marketing, Storia della Musica, Alternitalia, Distorsioni, RomaSuona, RadioEco, Suoni Distorti Magazine, Indiana Music Magazine. Svih pet numera (četiri od njih su iz tri dela) Caterina je ispunila elektronskim efektima, posebno distorziranom gitarom (Giacomo Ancillotto) i eksperimentalnim pristupom saksofoniste (Antonio Raia), pored sopstvenih bas linija i bubnja (Maurizio Chiavaro).

Ulaznice po ceni od 300 dinara u prodaji su u Skc Kragujevac radnim danima od 9:00 do 22:00.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži