Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti U subotu, 07. septembra u hali "Park" će se održati koncert Elitnih Odreda.
 
 

U subotu, 07. septembra u hali "Park" će se održati koncert Elitnih Odreda.

Ovo će biti njihov prvi nastup u Kragujevcu, zbog čega su srećni i jedva čekaju da se susretnu sa našom publikom, a pre svega sa brojnim obožavateljkama.

Da su i one nestrpljive pokazuje interesovanje i euforija koja vlada društvenim mrežama.

Inače, ovo neće biti običan koncert, već pre svega žurka na kojoj će naši sugradjani moći lepo da se provedu, jer osim Relje i Vlade, publiku će zabavljati još 4 dobro poznata DJ-a,na čelu sa Tatjanom Kalnak ( DJ BLONDY) što će upotpuniti atmosferu na njihovom nastupu. Da će biti veliki spektakl, ne sumnjamo, jer je veliki broj karata već prodat i očekuje se veliki odziv. Karte možete kupiti u caffe-u Cherry 1 & 2 I agenciji " Daj stan" po ceni od 500 din. Po svemu sudeći ovo je jedan od najvećih dogadjaja ove godine.

07. septembra ne kočite, vozite pravo u halu " Park" jer tamo je ceo grad.

Sve ostale informacije možete naći u zvaničnom eventu:

https://www.facebook.com/events/512306978849635/

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži