Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Ekskluzivno: Elitni odredi u Kragujevcu
 
 

Ekskluzivno: Elitni odredi u Kragujevcu

Ekskluzivno: Elitni odredi u Kragujevcu.

Nakon nastupa u brojnim klubovima u zemlji i inostranstvu, grupa Elitni Odredi iz Beograda po prvi put nastupiće u Kragujevcu. Koncert grupe Elitni Odredi, održaće se u subotu 7.09.2013. u hali „Park“. Popularni hitovi „Nisi S njom“, „Ne koči“, „Beograd“, „Kao Kokain“, „Samo da si sa mnom“ i drugi definitivno će uticati na fenomenalnu atmosferu i dobru zabavu.

Nastup će se održati 7. septembra u Kragujevcu, u hali „Park“, sa početkom u 22h. Karte u prodaji u caffe Cherry-u 1 i 2. Pored ove popularne grupe, tokom nastupa Kragujevčane će zabaviti i 3 poznata Dj-a.

Grupa Elitni Odredi postoji od 2005. godine. Čine je Vladimir Matovic (Wonta) i Relja Popović (Drima).U samom početku članovi ove grupe su snimali pesme iksljučivo za sebe, a kasnije, kada se pokazalo da to dobro rade, počeli su istim tempom i kvalitetom da snimaju pesme za širu publiku, koju su pronašli i pridobili kroz dve prethodno pomenute pesme koje možete čuti na skoro svakoj žurci. Od 2005 pa do danas došlo je do određenih promena, pa se i sastav grupe promenio zbog različitih ambicija i ciljeva.

Komentari  

 
0 #1 Jelena 12-08-2013 11:40
EXXTRA SUUU JEDVA CEKAM DA DODJU U KG!!!!!!!!
Vlada i Relja
Wonta i Drima
:-)
8)
:lol:
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži