Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Na redu drugi "Šumadija fest"
 
 

Na redu drugi "Šumadija fest"

sumadija festU Kragujevcu danas počinje drugi ''Šumadija fest'', festival koji će okupiti poznate rok grupe, ali i perspektivne demo bendove. U pratećem programu festivala organizovane su sportske aktivnosti, kamp koji je smešten na jezeru u Šumaricama, kao i niz drugih zanimljivih dešavanja. Festival traje dva dana 24. i 25. avgusta, a koncerti obe večeri počinju od 19 sati.

Cena ulaznice za prvo veče festivala je 400 dinara, za drugo iznosi 300 dinara, dok je za komplet ulaznica potrebno izdvojiti 600 dinara.

Organizatori ovog muzičkog festivala su udruženje građana ''Šuma fest'' udruženje studenata "FILUM", udruženje građana "Kreativni Edukativni Centar" i "Omladina Šumadije" koji su organizovali i prvi "Šumadija fest", kao i brojne druge koncerte i nastupe di-džejeva u Kragujevcu, dok su sponzori Grad Kragujevac i Apatinska pivara.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži