Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Drugi "Šumadija fest" u Kragujevcu
 
 

Drugi "Šumadija fest" u Kragujevcu

sumadija festU Kragujevcu će 24. i 25. avgusta biti održan drugi muzički festival "Šumadija fest", koji će okupiti poznate rok grupe, ali i demo bendove. Prve večeri festivala nastupiće nastupiće grupe Zabranjeno pušenje, Ortodoks Kelts, Čovek bez sluha, Vatra i Stars Inc, kao i demo bendovi koje je publika izabrala na konkursu - "The Bajt" iz Beograda, "Empathy" iz Zrenjanina, "Brainwashed" i "Deadly Mosh" iz Kragujevca.

Drugo veče festivala rezervisano je za elektro i dens muziku, a nastupiće Makao Band, di-džej Herman i di-džej Muki.

Festival će imati i dnevni program, pa će posetioci biti u prilici da se takmiče u streetball-u, odbojci na pesku i ekstremnim sportovima, kao i u crtanju grafita. Biće organizovane i umetničke radionice i izložbe.

Drugi "Šumadija fest" biće održan na platou ispred gradskog sajmišta "Šumadija sajam", dok će kamp biti postavljen na jezeru u Šumaricama i počeće sa radom dva dana pre početka festivala.

Organizatori navode da je za rezervaciju u kampu potrebno kupiti ulaznicu za festival, dok oni koji iznajmljuju šator, mesto u kampu plaćaće 500 dinara po osobi, uz mogućnost kampovanja svih pet dana koliko će i raditi kamp.

Cena ulaznice za prvo veče festivala je 400 dinara, za drugo iznosi 300 dinara, dok je za komplet ulaznica potrebno izdvojiti 600 dinara.

Organizatori ovog muzičkog festivala su udruženje studenata "FILUM" , udruženje građana "Kreativni Edukativni Centar" i "Omladina Šumadije" koji su organizovali i prvi "Šumadija fest", kao i brojne druge koncerte i nastupe di-džejeva u Kragujevcu.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži