Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Na šestom izdanju Šumadija festa nastupiće 12 izvođača
 
 

Na šestom izdanju Šumadija festa nastupiće 12 izvođača

Na šestom izdanju festivala nastupiće 12 izvođača na glavnoj bini dok će na zvaničnim after fest žurkama nastupiti još 8 Dee Jay-a čija će imena biti objavljena u narednom periodu.

Na velikoj bini za obe večeri nastupiće 8 rock bendova u periodu od 20h do 01h sat iza ponoći :

Hladno Pivo, S.A.R.S. Goblini , Alek, L.U.R., Stroganov, Tribe i Violet. Na istoj bini obe večeri od 01h do 04h iza ponoći nastupiće poznati dee jay-evi Geo Da Silva, Kizami, Igor Garnier i BKO. Zbog tehničke nemogućnosti da ove godine napravimo više bina svi izvođači će nastupiti na istoj velikoj bini ali će do 01h iza ponoći biti rock a nakon toga dance imena.

Zbog toga će se u prodaji naći dve vrste pojedinačnih ulaznica i to: Pojedinačne za celo veče i pojedinačne DANCE ulaznice koje će važiti od 01h iza ponoći, pa će pojednačna karta za celo veče ( od 20h do 04h) koštati 700 dinara u pretprodaji do 27. septembra, zatim 800 dinara do 10. oktobra i 900 dinara do starta festivala.

Dance ulaznice za pola večeri ( od 01h do 04h) će biti po ceni od 400 dinara do početka festivala dok će na ulazu biti 500 dinara. U prodaji su dvodnevni kompleti karata

V FAZA (OD 13.09.2016) : 1400 dinara,

VI FAZA (OD 27.09.2016) : 1500 dinara.

Za sve koji dolaze sa ekipom na fest obezbedili smo dvodnevne pakete karata 3+1 GRATIS Karte mogu kupiti u svim Win Win radnjama i OMV pumpama širom Srbije ili na sajtovima www.sumadijafest.com, www.ddtickets.rs www.eventim.rs i www.gigistix.com , dok se u Kragujevcu mogu kupiti u kafiću Nemam Ve De.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži