Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali S.A.R.S. I GEO DA SILVA NA VI ŠUMADIJA FESTU
 
 

S.A.R.S. I GEO DA SILVA NA VI ŠUMADIJA FESTU

Beogradski bend „S.A.R.S.“ ove godine slavi deseti rođendan pa će u okviru proslave ovog jubijeja nastupiti na šestom izdanju Šumadija festa koji se ove godine održava u hali Šumadija sajma 14. i 15. oktobra u Kragujevcu.

 

Grupu su 2006. godine osnovali Dragan Kovačević - Žabac i Aleksandar Luković – Lukac, a pesma „Buđav Lebac“ koju su naredne godine snimili postala je apsolutni hit na svim radio i TV stanicama i slobodno možemo reći da je i dan danas jedna od najpopularnijih pesama. Pored ovog hita bend ima izdatih 6 albuma i 19 spotova od kojih većina ima milionske preglede na Jutjubu, a među najpopularnijim su „Perspektiva“, „Lutka“, „Debeli Lad“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“, „ Ti, ti, ti “ ... Ove godine bend je izdao poslednji album nakon kojeg u budućnosti planira da izdaje samo singlove.

Na festival nam ove godine dolazi i svetski poznato ime iz sveta elektonske muzike „Geo Da Silva“ koji je poznat po veoma energičnim nastupima, a njegove pesme kao što su „Hey mister DJ get up“, „ I’ll do like a truck“, „Booma Yee“, „ I love you baby“ su medju prvih 100 pesama na većini radio stanica već dugo vremena. On nam je najavio da nam neće otkrivati set listu koju nam sprema ali nam obećava ludu zabavu i da niko neće ostati ravnodušan na njegove bitove. Ove godine planirano je gostovanje preko 20 izvođača iz zemlja i inostranstva...

Završena je prva faza prodaje dvodnevnih kompleta karata, a u narednim fazama prodaje karte će se prodavati po sledećim cenama :

II FAZA (OD 02.08.2016) : 1100 dinara,

III FAZA (OD 16.08.2016) : 1200 dinara,

IV FAZA (OD 30.09.2016) : 1300 dinara,

V FAZA (OD 13.09.2016) : 1400 dinara,

VI FAZA (OD 27.09.2016) : 1500 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti u svim Win Win radnjama širom Srbije ili na sajtovima www.sumadijafest.com i www.ddtickets.rs , dok se u Kragujevcu mogu kupiti u kafićima Nemam Ve De, Arena Fun Factory i Mystique.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži