Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali 44. FEST u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza
 
 

44. FEST u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

FEST po prvi put u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza otvara ekipa filma „Vlažnost“! Ne propustite 44. Međunarodni filmski festival koji će biti održan pod sloganom „Briše granice“.

Najzapaženija filmska ostvarenja biće dostupna posetiocima bioskopa Cineplexx tokom trajanja festivala u terminu od 21 čas, po ceni od 250 dinara po projekciji. Debitantsko ostvarenje mladog reditelja Nikole Ljuce, „Vlažnost“, biće prvi film prikazan u okviru programa FEST-a u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Reč je o modernoj priči koja prati mladog i uspešnog menadžera, čiji život dobija neočekivani obrt kada njegova devojka iznenada nestane, što on pokušava da sakrije od svih i nastavi sa normalnim životom.

Specijalna projekcija je zakazana za nedelju, 27. februar u 21h, a tom prilikom će sve prisutne će pozdraviti glumačka i autorska ekipa filma, na čelu sa glavnim glumcima Milošem Timotijevićem i Tamarom Krcunović. Ljubitelji sedme umetnosti će tokom deset dana trajanja festivala imati priliku da pogledaju uzbudljivu dramu "Kraljica pustinje", epsku sagu o požudi, strasti, istraživačkoj avanturi i tragičnoj ljubavi heroine tadašnjeg Ujedinjenog Kraljevstva, neustrašive Gertrude Bel, ali i ostvarenja dobro poznatih reditelja poput Paola Sorentina i filma „Mladost“, kao i fenomenalnog Vudija Alena sa filmom „Nerazuman čovek“. Film „Klan“ vratiće nas u burno argentinsko društvo početkom osamdesetih godina, nosilac nagrade za najbolju režiju na prošlogodišnjem 72. Venecijanskom festivalu. Posetioce očekuje i raskošna i dirljiva epska avantura „Poslednji vuk“, urnebesna komedija fenomenalnog španskog reditelja Aleksa de la Iglesije, „Moja velika noć“, ali i mnogi drugi naslovi.

Karte za projekcije u okviru programa 44. FEST-a su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.