Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Lovefest u trci za najbolji evropski festival
 
 

Lovefest u trci za najbolji evropski festival

Još samo dva dana do kraja glasanja

Lovefest je i ove godine nominovan za prestižnu nagradu najboljeg evropskog festivala, a do kraja glasanja ostalo je još samo dva dana. Festival ljubavi se zajedno sa još 72 muzička događaja takmiči u kategoriji “Best Medium Sized Festival”, a svi koji žele da ga podrže mogu da glasaju do 12. novembra.

Fanovi muzičkih festivala koji budu izabrali svoje favorite ulaze u trku za osvajanje VIP karata za pobedničke festivale, a za Lovefest možete glasati OVDE. Lista 10 najboljih festivala, na kojoj se prošle godine našao i Lovefest, biće objavljena nedelju dana po završetku glasanja. Pobednici svake od kategorija biće proglašeni na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Groningemu, na holandskom Eurosonic Noorderslag festivalu koji će biti održan 13. januara 2016. godine.

Da podsetimo, Lovefest je tokom prethodnih godina od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih festivala u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 70.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike među kojima su Jeff Mills, Juan Atkins, Dubfire, Booka Shade, Fedde Le Grand, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin i mnogi drugi.

Pogledajte aftermovie ovogodišnjeg festivala http://bit.ly/1MGUiN7

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži